Hoteli: Pomoći ćemo vam da izaberete podne obloge za vaš HOTEL

Ovaj tekst će vas naučiti koji pod da izaberete kada su u pitanju turistički objekti poput hotela, motela, etno sela i ostalih turističkih mesta.

Hoteli, moteli, restorani, etno sela i druga turistička mesta.

Podovi za hotele - Hotel Metropol Ohrid Podovi za hotele - Hotel Metropol Ohrid

Ovaj tekst je napisan kako bi vam olakšao da izaberete pod za neki od gore navedenih mesta, kao i da vas edukuje zašto se određeni podovi koriste i koje su njihove prednosti. U komercijalne svrhe se koriste podovi koji treba da zadovolje određene kvalitete (da imaju sertifikate) inače ne mogu dobiti upotrebnu dozvolu i mogu biti kažnjeni od državne inspekcije. Ti podovi su itisoni za sve lokacije sem za kuhinje gde se koriste PVC podovi. Najkvalitetnije kolekcije itisona (tepisona) u našoj ponudi su Podium, Velveto i Horizon.

Zašto ne bih mogao da izaberem neki drugi itison?

Za razliku od ostalih itisona izrađenih od Polipropilena, pomenuti komercijalni podovi su izrađeni od Poliamida, što znači da je vlakno finije, zatim zadovoljava B1 standard za protivpožarnu zaštitu, kao i mnoge druge. U toku tkanja se ubacuje smesa koja u slučaju požara onemogućava plamen, već podovi izloženi vatri samo tinjaju. Kao poslednji sloj se stavlja Juta (AB) koja značajno povećava toplotnu i zvučnu izolaciju i smanjuje debljinu itisona (koja biva samo nekoliko milimetra). Zvučna izolacija je 17,61dB što je najviši svetski standard.

Pogodite koja se podna obloga koristi za kuhinju restorana?

Mislite da su to keramičke pločice? Varate se. Fugne između pločica su leglo bakterija i vrlo ih je teško održavati. Nepraktične su i klizave i zbog toga ne zadovoljavaju neophodne propise za korišćenje u restoranima. Podovi napravljeni da zadovolje sve te proise su PVC podovi kolekcije Standard, Stela i Optima. Vrlo se lako održavaju a teško habaju i sprečavaju klizanje. Na njima se bakterije ne zadržavaju a prljavština se lako uklanja pa su izuzetno higijenski podovi. PVC podovi se mogu čistiti i mašinom (čija cena ne prelazi 500€) koja vodom pere pod, a jednom godišnje se koristi premaz koji vrši zaštitu i sprečava klizavost, a pod dobija i na sjaju. Te premaze i mi posedujemo u svojoj ponudi i možete nas kontaktirati telefonom za neophodne informacije. Ovi podovi se koriste i za ambulante, škole, vrtići, bolnice, ali i o tome imamo zaseban odeljak na ovom sajtu.
Sertifikovani itisoni
Odaberite kolekciju:
Sertifikovani PVC podovi
Zašto kupiti kod nas?
  • Među najjeftinijim smo u Srbiji i šire!
  • Ušteda od više hiljada u odnosu na konkurenciju.