Pitanja i odgovori

Pitajte nas i odgovorićemo Vam. Unapred HVALA na posvećenom vremenu!




Pitanja

Od: Danica Filipović 08:58:36 09.11.2010

Oduševljena sam tepisima iz Nepala. Kojih su dimenzija, da li oni brojevi sa strane znače dimenzije, malo je verovatno da su 3 sa 5 metara, i kolike su im cene? Mnogo pozdrava.

Odgovorio: Miloš Živković, vlasnik 12:51:22 09.11.2010

Poštovana gospođo Danice,
Tepihe iz Nepala nemamo u našoj ponudi. Stranicu koju ste gledali na našem sajtu je informativne prirode i služi da prikažemo ljudima šta sve postoji u svetu tepiha. Inače ove tepihe je jako teško uvoziti i ima dosta plagijata. Ovi tepisi su ručne izrade i svaki je priča za sebe. Moje mišljenje je da kod nas u zemlji ne možete naći pravi tepih iz Nepala.

Od: Gabriela 12:30:00 31.10.2010

Postovani, posto mi treba odredjena boja tepiha interesuje me koliko se mogu pouzdati u boju tepiha sa interneta. interesuje me tepih Heaven shaggy / Heaven 900 cream. ili da li postoji mogucnost da dobijem uzorak boje, posto sam iz Subotice. Hvala Vam unapred na odgovoru, S postovanjem, Gabriela

Odgovorio: Miloš Živković, vlasnik 14:34:00 01.11.2010

Moje mišljenje je da su slike tepiha veoma uverljive jer za dve godine prodaje tepiha na daljinu skoro da nismo ni imali vraćanja tepiha zbog boje ili nekog drugog problema.
Vašu dilemu možemo rešiti na dva načina:
Prvi način je da naručite tepih i kada stigne kod Vas da pogledate da li vam to odgovara. Ukoliko neodgovara, tepih upakujete kao što smo i mi i vratite nam sa fiskalnim računom po istoj kurirskoj službi po kojoj smo i mi poslali. Kada se tepih vrati kod nas sa računom mi Vam vratimo novac i on je sutradan kod Vas.
Drugi način je da Vam pošaljemo dve tri niti tepiha da pogledate boju, pa onda ukoliko Vam se svidi boja da isti pošaljemo.

Od: Nada Jurisic ..2010

Postovani, kupili smo kod Vas tepih Diana O5HHB. Interesuje me nacin odrzavanja vunenih tepiha posto se nas tepih puno linja. Ustvari da li je to normalna pojava i koliko to moze da potraje? Razmisljali smo da ga odnesemo u tepih servis na pranje, da li bi nesto dobili time? Unapred hvala Nada Jurisic

Odgovorio: Miloš Živković, vlasnik 14:56:00 01.11.2010

Čišćenje možete poveriti i specijaliziovanim servisima koji to rade mašinama. Princip rada tih mašina sličan je ručnom: rotirajućim četkama izbacuju i utrljava penu koju zatim usisava.
Ovo je način pranja za sve tepihe bili oni od vune ili sintetike.
Tepih koji ste Vi kupili je veoma kvalitetan. On nije ručno proizveden već mašinski i od kvalitetne novozelanske vune.
Ovakvom proizvodnjom linjanje je svedeno na minimum ono traje u prvih mesec dana dok se ne usisaju fine čestice koje su zaostale od sisanja tepiha.
U slučaju da se izvlače cele niti tepih ćemo reklamirati, mada lično mislim da je to nemoguće jer takav slučaj nismo imali nikada.
Ne preporučujem da tepih džabe perete.
Tepih koji ste kupili, po mom mišljenju, je kolekcija koja je skoro neuništiva i trajaće Vam preko 20 godina i nećete moći da ga pohabate.

Od: jadranka marjanovic 13:02:32 24.10.2010

Da li vi mozda mozete da napravite tepih sa nekim motivom koji bih ja odabrala ili prodajete samo one koje imate?unapred hvala

Od: jasmina vranjanac 02:09:08 24.10.2010

Da li imate na lageru 45 kv.metara laminata hrast bez iz kolekcije infinite 8/32 ili laneno drvo iz kolekcije vintage 8/32 ili hrast suede iz kolekcije woodstock 8/32? Ta tri dezena nam se najvise dopadaju pa u zavisnosti od raspolozivih kolicina i roka isporuke izabrali b jedan od ta tri. Mesto isporuke je Novi Beograd. Srdacan pozrav, Jasmina Vranjanac

Isporuka Isporuka tepiha i ostalih proizvoda je 360 din. širom Srbije! Za naručivanje je dovoljno da izaberete proizvod i unesete Vaše ime i adresu. Nakon toga možete da uplatite i naručeni proizvod stiže na adresu koju ste naznačili.
Zašto kupiti kod nas?
  • Među najjeftinijim smo u Srbiji i šire!
  • Ušteda od više hiljada u odnosu na konkurenciju.