Kako kupiti i platiti

Pronađite proizvod(e) koje želite da kupite i dodajte ih u korpu klikom na dugme "Naruči".

Kada proverite sadržaj svoje korpe, kliknite na dugme "Želim da naručim proizvode koji se nalaze u korpi" i otvoriće Vam se obrazac koji ćete popuniti tako što navedete svoje podatke ime, prezime, ili ime firme, adresu za isporuku i sl.

Kada završite unos ovih podataka, kliknite na dugme "Naruči" i Vaša narudžbina će nam stići na e-mail. Bez Vašeg email-a nije moguće napraviti narudžbenicu. Posle toga ćemo Vam poslati e-mail koji sadrži sve podatke o narudžbenici: šta ste naručili, kako će biti upakovano, kada ćete dobiti pošiljku, koliko sve tačno košta.

Što se tiče plaćanja i prijema pošiljke postoje dve mogućnosti:

  • Nakon što ste uspešno izvršili narudžbenicu i poslali je putem e-maila na našu adresu, dobićete odgovor u vidu profakture. Prvi način uplate je putem opšte uplatnice koju sami popunjavate, i uplaćujete u najbližoj banci ili pošti. Vaša roba će nakon toga stići na Vašu kućnu adresu.
  • Drugi način prijema pošiljke je putem kurirske službe "AKS", koja Vam doslovce isporučuje naručenu robu na kućnu adresu. Robu plaćate pouzećem, prilikom dostave. Ukoliko toga dana ne budete kući, potražiće Vas i narednog uz prethodno najavljivanje.
  • Kupci kojima robu isporučujemo kurirskom službom mogu robu platiti i čekovima građana.

NAPOMENA: uz svu robu dobijate fiskalni račun. Ukoliko proizvod iz bilo kog razloga nije ispravan ili oštećen, odmah nas obavestite, jer je moguće izvršiti zamenu u roku od 7 dana. Robu u vrednosti preko 30.000 dinara potrebno je uplatiti unapred, nakon čega sledi isporuka.
Unapred se radujemo saradnji sa vama.

Isporuka Isporuka tepiha i ostalih proizvoda je 360 din. širom Srbije! Za naručivanje je dovoljno da izaberete proizvod i unesete Vaše ime i adresu. Nakon toga možete da uplatite i naručeni proizvod stiže na adresu koju ste naznačili.
Zašto kupiti kod nas?
  • Među najjeftinijim smo u Srbiji i šire!
  • Ušteda od više hiljada u odnosu na konkurenciju.
Kontakt podaci
Objekat 1 Miloša Obrenovića 21 Obrenovac
011/8728-129
Email info@aloser.rs
Radno vreme 08:00 - 20:00 h Radnim danima
08:00 - 15:00 h Subotom