Vuneni tepisi - kvalitet sa Novog Zelanda

Ovce sa Novog Zelanda daju najkvalitetniju vunu za tepihe. Unikatni vuneni tepisi su upravo ono što proizvodi kompanija Rolf Benz...
Uvek treba voditi računa da se nameštaj i tepih savršeno slažu i dopunjuju. Kompanija Rolf Benz kreira unikatne tepihe, koji su mnogo više od prekrivača poda - napravljeni su od čiste novozelandske vune, i svaki model je dostupan u šezdeset boja i više oblika raznih veličina. Kvalitet tepiha je uvećan grafičkim rešenjima koja su pravo malo umetničko delo.

Danas je kompanija Rolf Benz moderna kompanija koja je 2004. godine zapošljavala 612 ljudi dok u vreme nastanka 1964. godine je zapošljavala samo 35 radnika.

(Izvor Sijalica, Rolf Benz)


Napomena: Ovaj tekst je zabavnog karaktera i služi samo da Vas informiše u zanimljivostima iz sveta podnih obloga. Mi ne prodajemo gore pomenute proizvode.

Belgijski tepisi Ispahan

Kolekcija tepiha Ispahan pripada grupi koja je poznata pod imenom belgijski tepisi. Belgijski tepisi se pre svega ističu svojim kvaliteom. Izrađeni su od čiste novozelandske vune a svojim izgledom će oplemeniti Vaš dom.