Opcije pretrage
Odaberite kolekciju:
Zašto kupiti kod nas?
  • Među najjeftinijim smo u Srbiji i šire!
  • Ušteda od više hiljada u odnosu na konkurenciju.
  • Besplatna isporuka na željenu adresu!
  • Podržavamo subvencione kredite.

Itisoni, evo 7 razloga da ih koristite:
1. KOMFORNI SU! - smanjuju buku, tj. prigušuju zvukove u životnom prostoru.
2. PRAKTIČNI SU! - itisoni se vrlo lako postavljaju i održavaju od bilo koje druge podne obloge. Uglavnom ne zahtevaju angažovanje stručnog lica i dodatnih sredstava pa ih često i sami možete postaviti ili zameniti.
3. ESTETSKI SU ATRAKTIVNI! - Sinteros itisoni su rezultat praćenja trendova u materijalima, bojama i dizajnu. Vrlo su lepi, a granica je samo Vaša mašta.
4. TRAJNI SU! - Sinteros itisoni su vrlo trajni, podnose habanje, zavisno od prostorija za koje ih preporučujemo.
5. ZDRAVSTVENO SU BEZBEDNI! - Sinteros itisoni ne izazivaju alergije i izrađeni su od antialergijskih materijala. U svom gornjem delu (floru) skupljaju prašinu i time sprečavaju njeno udisanje, pa tako i doprinose stvaranju boljeg kvaliteta vazduha u samoj prostoriji. Dokazano je da je značajno smanjeno širenje prašine prilikom kretanja u prostoriji u kojoj je postavljen itison tj. tepison, a njeno otklanjanje se ostvaruje jednostavnim usisavanjem.
6. SIGURNI SU! - Itisoni su najsigirnija podna obloga! Ovu osobinu je itison zaslužio naročito jer ima mogućnost da se postavi od zida do zida, čime je zagarantovana sigurnost hodanja i nemogućnost klizanja. Čak i kada se primeni kao itison manjih dimenzija tj. komadni i dalje sprečava klizanje i omogućava sigurnost koraka.
7. PRIJATELJ SU KUĆNOG BUDŽETA! - Izolacija itisonom je deset puta bolja od drugih vrsta sličnih proizvoda! Dobri su izolatori, i zadržavaju toplotu čime održavaju nivo temperature u kući. Ova činjenica dovodi do smanjenja računa za grejanje čime doprinosi ekonomičnosti.


Trenutno nemamo ni jedan artikal za zadati kriterijum.